Re: Jak často má dítě nárok na brýle nebo aspoň na skla?
Zeratchvilka poezie No mi máme taky většinou brejle v šíleným stavu bud si je skřivý sama nebo doděla mladší bratr jako dnes kdy je hrozně aktivní,ví že nesmí ale stejně jí šel pro brejle a násilím tu nožičku ulomilskoro nový brejle přez litr,tak snad jim to půjde zaletovat nebo aspon kdyby měli náhradní nožičku. Jo jinak tě zcela chápu že se to malejm dětem to drahý nevyplatí.Tudle sem šla do optiky aby mi jen srovnali pro ní brejle,a pán mi tam nabízel šíííleně drahý skla jak se vůbec nepoškrabou a tak a já mu říkám a to by se mi jako vyplatilo kupovat to třeba na rok?kdy se může zhoršit nebo zlepšit zrak a dostaneme nový skla,a to půlený který jsou i tak neskutečně drahýmáčo no
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.