4.5.2011 13:08:31 Z+2
Co mladé slečny vidí na ženatých chlapech?
V poslední době mě tohle téma dost zajímá. Nejlepší kamarád odešel od ženy za kolegyní. Dobře on je atraktivní, má barák ona není o moc mladší, maj společné zajmy. Asi se to dá pochopit. Kolega v práci 55 roku. Dítě po škole. Manželka co se o něj dlouho stará. Kolega typický outsider. Neaktraktivní, věčně si stěžující, maximálně průměrně vydělávající. Teď začal chodit s novou kolegyní. Po VŠ 25 roků. Vůbec to neskrývají. Sedí si v kanclu na klíně. Vodí se za ruce. Jeho chápu, ale co na něm, může vidět 25 atraktivní holka co před chvílí dostudovala a příležitostí kolem sebe musela mít spoustu?
Mě nedávno nadbíhala jiná, nová kolegyně. Taky po VŠ, každý den s nějakým problémem. Na vánoce mi poslala, pro mě naprosto nepochopitelně PF ko se svojí fotku od moře jen ve spodním dílu plavek. (Bílých, mokrých) Nakonec zafungovalo, že jsem se zachoval jako svině a když jsem zjistil, že kolegům to PF neposlala, tak jsem ho přeposlal všem. Měsíc se mnou nemluvila a pak se vztah znormalizoval. Já minimálně v práci, fakt žádné vztahy nehledám, jsem odtažitý, věcný. Atraktivitu chlapa s 2 malejma dětma, manželkou , který se o nic nesnaží, vidím jako minimální. Takže prostě nechápu.
Odpovědět