Re: Oblečení na svatbu pro 3letého kluka
Šla jsem se synkem na svatbu své nejlepší kamarádce, bylo mu tehdy 3,5.
Shodou okolností cca měsíc před tím takto šla má kamarádka s chlapečkem na svatbu zase své kámošce a synkovi půjčovala v půjčovně dětský fráček s cylindrem - vypadal božsky!
Kubča, když viděl ty fotky, strašně chtěl mít taky klobouk a fráček s dlouhými šosy - takže se to krásně sešlo. Půjčila jsem mu to taky, kamarádka, já i on - všichni nadšení! On je kapku exhiba a "narciska", takže si nááramně užíval focení atp
. Jsou z toho krásný fotky, měli to venku v zámecké zahradě, on tam tak poletoval - oficiální fotografové nacvakali fakt pěkné momentky:)
Já taky něco sem tam cvakla, kdybych uměla přidat fotku, tak to vložím.
Když jsme jeli na další svatbu kolegovi z práce, měli jsme být v černo-bílé. Takže měl bílou košili s červenou kravatou (koupeno v HaM ve výprodeji za 120,-Kč) a k tomu 3/4kalhoty bílošedě proužkované (které má doma jako "lepší", když se v létě někam jde)...
Pro tenhle případ bych, já osobně, taky nevolila rifle, i kdyby byly sebedražší.
Plátěnou košilku a k tomu nějaké pláťáčky, pokud ho vyloženě nechceš strojit, klíďo i decentní tričko (bez výrazných obrázků).
Odpovědět