20.5.2011 10:25:12 Begonie
Re: Nejšílenější či nejtěžší otázky u přijímaček na VŠ
My jsme meli uryvek z dopisu, pod tim 5 jmen, ktery jsem krome generala Zukova v zivote neslysela, a zaskrtnout, kdo ten dopis napsal. Pak tam byla tabulka, kde byl v jednom sloupci letopocet (pocinaje od 1. republiky nekdy do r. 1948) a ve druhem % a byly to vysledky ve volbach nejake politicke strany. Pod tim bylo 5 stran vcetne Hlinkova ludova a meli jsme urcit, ktera strana to byla. Byly to SCIO testy pri prijmackach na prava pred 5 lety a zachranily me prave otazky na Janicka si hraje s vlackem, Pepicek s trubkou, Anicka cura, kdy prijde pani ucitelka. Ale je mi to stejne prd platny, protoze me pristi tyden tutove vyhodi ze statnic z obchodniho prava. A taky otazky typu: darek se ma k masli jako... (napr. omitka ke zdi apod.). Doted mi neni jasny, jak se tim poznaji vlohy pro pravo.
Ale nejdivnejsi otazku jsem dostala pri psychotestu pri adopcnim rizeni. Byla tam 3 slova: slunce - kocka- blizko a melo se rict, ktery mezi ne nepatri. Uz nevim, co jsem zaskrtla a ani nevim, co mela byt spravna odpoved, ale dodneska me to zajima.
Odpovědět