Ananto, za nás? Za nás si pro mě přišla mamka a chytla jsem jednu cestou domů a doma jsem ještě vyfasovala nějaký trest a takhle to měli všichni moji kamarádi. Vzájemně se jsme se pak nutili a upozorňovali se, abychom šli říct domů, kam chceme jít. Jednou mě to zachránilo před znásilněním, takže by mě ani nenapadlo dnes vypustit z pusy něco ve smyslu, proč mě tak moc doma nutili, abych říkala kam jdu, s kým jdu... Sama tohle zatím neřeším, protože dcera ještě sama nikam nechodí, ale až začne, tak bude mít povinnost se hlásit, kde je s kým je... Dnes to bude mít o to jednodušší, že ani nebude muset chodit domů, ale jen mi zavolá - tohle za nás nebylo. Na místě zakladatelky bych se zbláznila strachy... ale pro uklidnění naše holka tohle zkouší taky - má počkat u vchodu a stihne přitom obejít celý blok paneláků..., takže i proto bych ji ještě samotnou ven nevypustila.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.