Re: Co vám připadá nebo připadalo na mateřské dovolené nejnáročnější?
Mě improvizace náročná nepřijde, baví mě, včera jsme jeli na otočku na grilování s ročňákem a nějk se to zvrtlo, přespali jsme tam, neměli jsme s sebou nic Nejnáročnější mi přijde neustálá nervozita, jestli něco na zemi nenašel a nesežral to, nevdechl. Takhle se nám záhadně ztratila SIMka, pak malý našel na koberci svorku, ten kousínek drátku, kterým se scvakávají k sobě listy, přitom taková blbost! Pak si odlaminoval minileporelo a cpal ty igelity, venku o položím na zem a do minuty má v tlamě kamínek, vajgl, cokoliv, už mi z toho hrabe!
takže neustálý střeh. Nemám hlídání, dohromady cca 12 hodin za rok a to ještě když spal! 2 hodiny v bdělém stavu na hokej.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.