Můj nejstarší se narodil, když bylo babičce, mé jediné žijící, sedmdesát. Poprvé a naposledy tehdy vystoupala na kopec nad městem, kde jsme tenkrát bydleli. Několikrát děti pohlídala v případě nejvyšší nouze, ale už neměla tu pohyblivost a pozornost potřebnou pro tuto práci. Už bohužel zemřela a moc nám chybí. Jo a opravdu nechápu věk odchodu do důchodu, který se navrhuje. Mám jít podle tabulky V 66 letech a nevímkolika měsících. V tomhle věku byla moje babička z maminčiny strany velmi málo pohyblivá, druhá babička prakticky nepohyblivá a velmi nemocná, nohy zkřivené osteoporózou, zuby všechny dávno pryč, začínala zapomínat, trápily ji různé boláky na rukou, způsobené celoživotní prací v zemědělství. A dědečci? Ti se toho věku nedožili ani náhodou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.