Re: Manžel půjde na mateřskou
Bobisko,
my jsme to meli s prvnim ditetem tak, ze jsem byla doma do jeho 15 mesicu a pak nastoupil na rodicovskou manzel. Duvod byl ten, ze si chtel maleho uzit. Takze ja prvni rok kojila, byla jsem s nim ve dne v noci, a pak se odstavil a byl doma s tatinkem. Nas vzajemny vztah to nijak neovlivnilo, byla jsem a stale jsem pro syna a nasledne pro vsechny dalsi deti takova ta hlavni starajici se osoba, proste podle teorie maminka je proste maminka. Ale krome toho syn ziskal tatinka na 100%, zadneho vecerniho nebo vikendoveho, a jejich vztah je proste uzasny. S dalsimi detmi uz to prohozeni neslo a manzelovi je to lito, byt doma se synem pro nej bylo nejlepsi obdobi zivota. Jen tedy od te doby chce mit 4 deti, na ktere se ja necitim. Proste ho to rodicovstvi docela chytilo
Jinak podotykam, ze kdyz byl doma, postaral se komplet o domacnost, nakupy, vareni, ja jsem resila jen prani. Takze po prichodu z prace jsem si mohla jen uzivat syna....takze u nas to probehlo idealne, ale jsem si jista, ze od miminka, ktere kojim, bych do prace nesla, v tu dobu jsem byla proste tak pripoutana k diteti fyzicky i psychicky, ze by to proste neslo...
Odpovědět