31.5.2011 23:01:53 Levandulka+3
Re: VOŠ sociální
Silvi, vystudování Pedagogiky tě ale přece dle zákona o soc. službách k púráci soc. pracovníka neopravňuje (ještě jsem si to teď pro jistotu našla, abych nepsala bludy, cituji: § 110, (4) Odbornou způsobilostí k výkonu povolání sociálního pracovníka je ...b)vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovaném podle zvláštního právního předpisu41. V tom právě vidím tu velkou nevýhodu tohoto studia...Být tebou, jdu tisíckrát raději na specku nebo alespoň na fildě na Sociální pedagogiku, uplatnění budeš mít daleko větší!! Jinak jak jsem psala, studium mě bavilo, nicméně bylo to spíš takové to "filozofovaní" nad výchovou a vzděláním, než že by mi to dalo nějaké pro praxi použitelné poznatky a dovednosti....Na shánění práce zatím u mě nedošlo, skončila jsem studium před necelými pěti lety a od té doby jsem doma na rodičovské (když jsem ještě měla jen 2 děti, trošku jsem učila francouzštinu-to je můj druhý obor, nicméně hledání práce se fakt docela bojím, už jsem se trošku smířila s tím, že půjdu někam na základku učit angličtinu
...
Ty plánuješ s tou Pedagogikou dělat co??
Odpovědět