14.6.2011 12:57:57 *Niki*
Re: Nevěra z nedostatku sexu v manželství
Hm, těžko radit. Nevím, nakolik je pro tebe nevěra akceptovatelná. Protože být nevěrný není jen tak, na to musíš mít náturu, na to nestačí nedostatek sexu ve vztahu... jak tu někdo psal, začíná to pocitem nedostatku sexu, končí pár nešťastnými lidmi kolem.
Zas tu padly rady typu kecat a mluvit a mluvit a kecat - a o čem? Jakože mluvením rostě vášeň? Čím víc toho namluvíme, tím větší budeme mít chuť? Tvůj muž nemá potřebu sexu, tak to je. Rada překonat se a podržet a udělat pár pohybů (z lásky) mi přijde úplně mimo, protože pak by se zničilo i to, co vás zatím spolu drží. Tohle může radit jen někdo, kdo buď zaprvé nikdy nic podobného nezažil, nebo zadruhé, je submisivní a na partnerovi závislý- od přírody. Takže umí "držet" i v jiných oblastech...
Jako by jsi nejedla maso a partner po tobě chtěl, ať s ním z lásky chodíš pravidelně na zabíjačky.
Ať ten, kdo nevidí, se z lásky snaží aspoň trochu vidět. Kdo je chromý, ať z lásky aspoň trochu hejbne zadkem.
To by jistě každý pokládal za blbost. Ale pravidelně podržet, ať chuť je či není, ať je či není potřeba, se musí, jinak je to legitimní důvod pro druhého, zaopatřovat si to jinde...
Takže v této situaci je možná milenec, který nikdy nepřekročí rámec milenectví (takže žádný kamarád, někdo, koho tvůj manžel pravidelně potkává), nebo abstinence. Ta je pro tebe dlouhodobě neakceptovatelná, tudíž nezbývá, než nevěra - ale záruky na šťastné konce nečekej...
Pokud ti na manželovi záleží, nic mu nevyčítej a nechtěj po něm, ať ti podrží. Byla by to urážka tebe i jeho. Už ti není 16-náct, a jemu asi taky ne, abyste skočily na ty řeči, že ti protějšek z lásky musí dát, jinak půjde za spolužačkou... možná když ho budeš oceňovat jako chlapa, i se jako chlap začne více chovat.
Nevím, jaký je váš vztah jinak, z vlastní zkušenosti vím, že když se ke mě muž nechová jako k ženě, jako žena nefunguju pak ani já směrem k němu...
Vztah může být blízký i bez sexu. A i se sexem o ničem...
Odpovědět