No jestli to mělo být opravdu přání k narozeninám, tak je to fakt zvláštní...ale třeba se jí dárek tááák líbil, že se s ním přišla pochlubit a pak ho předá s větší grácií... Každopádně já bych se jí na to asi rovnou zeptala, třeba sama neví, že něco dělá špatně... Já třeba takhle byla zklamaná protože naše mamina mému prvnímu synovi, jejímu vůbec prvnímu vnoučeti, nedala absolutně nic, až asi v půl roce dostal čepičku, kterou našla někde v parku na zemi.... Do porodnice se rodiče nepřišli ani podívat. Já to obrečela a když jsem to pak mamině řekla, tak ta vůbec nechápala, protože ona to vnímala tak, že do porodnice se cpát nechtěli, aby nás nerušili a s dárkama se nechtěli vnucovat... Zkrátka vnímali to úplně jinak než my, teď už to radši konzultujem dopředu a funguje to skvěle!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.