Úsměvné mi na tom přijde, jak se s věkem ženy mění představa o její štíhlosti. V osmnácti je štíhlá ta, co váží 50 kilo, ve 35 ta, co co váží 65 . Vidím to i na sobě, potýkám se s váhou celý život, někdy hubnu,jindy tloustnu, nicméně teď jsem zase trošku hrošík, mám dobrých 15 kilo přes, ovšem je shodou okolností stejně, jako kolem dvacítky (v meziobdobí jsem vždycky vážila méně). Potkala jsem se na jednom srazu s kamarádem, se kterým se známe zhruba od mých 20, on zaslechl, jak říkám kamarádce, že s tou váhu chci zas už něco dělat, a říká mi: "Prosimtě, vždyť vypadáš dobře, to tenkrát před 15 rokama jsi byla málem přes dvě židle!" Úsměvné, ne?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.