Re: Jak by měla vypadat máma?
já ano,
v prvním těhu jsem měla na začátku 58kg, v průběhu let jsem tak různě přibírala a a hubla - těhu a tak.. víc jak ty.. ale vždy se vracím ke své normální váze což je na 170cm 60-62kg, je moje ideální váha. Nikdy mi nikdo neříkal, že bych byla nějak extra hubená, tak normálně, jsem spíš ženská krev a mlíko mám široká ramena, velká prsa a svalnatý zadek a stehna i lýtka - chodím teď na zumbu a dolů potřebuju ještě tak dvě kila.
Mám tři děti a vytahané břicho i přes cvičení přetrvává, ale žádné tlusté, prostě vytahaná kůže. Rozhodně si nepřipadám nijak vychrtlá, momentálně mám necelých 64kg. a vychrtlá si nepřipadám ani při těch 60
Jako akorát mi lidi říkají, že jsem krásně zhubla, což je pravda, syn oslavil v úterý první narozeniny (třetí mrně) a od porodu mám dole 13 kg z toho 5 od nového roku, děcka mě dost prohánějí a malej se ještě hooodně kojí, víceméně jen kojí.
takže za mě 60kg na 170cm nepovažuju teda za vychrtlinu a mám spoustu kamarádek, který mají třeba na 165cm necelých 50kg a nepřijde mi to taky nijak tragický, ono je to i o kostře a tak.
Kašli naně, hlavně když se ty cítíš dobře. jInak bych to neřešila, můžeš být na sebe hrdá, že si pořád štíhlá, co by za to jiný ženský daly.
Odpovědět