Florence:
Predpokladam, ze to byla ostuda pro snoubence, kteri se zachovali jak idioti, kdyz jim vadilo 1 male dite!!
Pripadne ostatni svatebcany.
Ne pro tu matku s tim ditetem!
Jinak o takovych blbeccich, co nekam zakazou jit s detmi si myslim svoje!!
A nic pekneho to neni!
Mam deti 2, brzo 3.
A vetsinou stejne nemam hlidani (babi s dedou, oba pres 60let jeste stale naplno pracuji), rozhodne ne v tydnu. A i kdyby na spoustu akci je moc rada beru sebou.
Vcera /nebyt po vyrvani nervu ze stolicky v patek dopo a zub me nebolet/ jedu sama busem z budejovicke, v 8.mes.tehu s 2 malymi detmi uplne bez problemu do Stirina na garden party, kam jsme byli pozvani!!
Na moji vlastni svatbe krome me tehdy 22 mes. stare dcerky bylo deti habadej - od vsech ostatnich svatebcanu a kamaradek!
A nikdo s tim problem nemel!
Ani personal "lepsi" restaurace v Grebovce!
Takze za sebe radim - syna vem sebou na svatbu a nestresuj se nejakym hlidanim!
Uvidis, ze i male dite si svatbu uzije a bude rado za zpestreni denodenni rutiny vsedniho zivota!!!
Navic, co se mi v srpnu 2007 na dovce v Egypte libilo nejvic byl prave fakt, ze tam vubec matky deti neodkladaji na hlidani ani pri vecerni/nocni navsteve lepsi restaurace ci kavarny a sve deti nosi/vodi vzdy sebou!!!
Jasne nekdo muze rict, ze je to nezodpovedne vuci kojencum apod. Ale jiny kraj jiny mrav a v cechach je bohuzel stale lepe snaseno odlozeni deti chuve/babicce nez chodit vsude s nimi.
Nejsem toho zastancem /moje deti travi s babi a dedou dost vikendu, ale v tydnu se mnou absolvuji urady, doktory, proste vse/.
A to jeste moje mama je ucitelka MS - cili profesional, ja pedak nedostudovala.....sama jsem parkrat hlidala kamaradce /musi pracovat, jesle soukrome drahe a rodicak potrebuje, tak do statnich dat ani nemuze i kdyby meli misto/.