29.6.2011 8:14:28 petuli1108
Vztah po nevěře
Byla jsem manželovi nevěrná...bláhově jsem si 4 měsíce psala zamilované maily a sms s jedním chlapíkem, přišlo mi úžasné slyšet lichotky (dál jsem to nikdy nepustila, ale přesto vím, že jsem se chovala jak nevyzrálá hloupá kráva :-( Manžel na to před pár dny přišel.
Bylo to hrozné. Máme 2 děti a vždycky jsme měli úžasný vztah, rozuměli jsme si, vychovávali společně děti, společně se smáli a všechno bylo nádherný (ano, i přesto jsem udělala to co jsem udělala...zpětně bych se za to nejradši!...)
Když manžel narazil na mé sms, bylo to hrozné, brečel, křičel, co jsem to provedla, jak jsem mohla všechno co jsme měli takhle hodit za hlavu...nakonec jsme se nějak dokázali dostat do normálního hovoru a manžel mi dal šanci...a teď po necelém týdnu se chová velmi krásně, resp ještě líp než předtím a já se mu max snažím oplácet, dávat na jevo svou lásku a vrátit mu to hrozné, čím jsem náš vztah tak nabořila.
Ale cítím se strašně, neskutečně strašně, nenávidím se, mám neskutečné výčitky a nevím co dál. Chci pro záchranu svého manželství udělat cokoli, chci zpátky co jsem pokazila, ale podvědomě tuším, že už se to nikdy nestane a hrozně to bolí, neskutečně moc ....
Máte někdo s tímto zkušenosti...dá se vztah ještě slepit, budeme ještě někdy fungovat? Dá se dokázat, aby mi manžel začal ještě někdy důvěřovat a vrátit vztah tam kde byl?
Odpovědět