Tak s Modřany jsem dost počítala, dokonce jsem s nimi mluvila a už už se objednávala.
Doporučil mi je primář ORL z Motola a primář pediatrie z Hořovic, tak jsem to brala jako jistotu.
Volala jsem tam, že dceru objednám, jenže měli termíny až na červenec (volala jsem v dubnu), což se mi nezdálo, tak jsem si řekla, že to ještě odložím.
Řešila jsem s nimi – předoperační vyšetření (nechtěli, což mě překvapilo), chtěla jsem mluvit přímo s anesteziologem (zavolejte si zítra, používají externí firmu, myslím, že Anestar, což jsou výborní lékaři, avšak se všemi nevýhodami externistů).
Za to jejich vyptávání na trombofilii asi můžu já
sami nic takového ani nezmínili, ale já jsem začala otravovat, jestli FAKT nechtějí nějaké speciální vyšetření, protože dcera ji má. Nakonec se celí poděsili, konzultovali to asi s 3 přítomnými, nic nezjistili. Pak jsme se dohodli, že zavolám do Trombocentra, vyptám se a ozvu se znova.
Jenže jsem se už neozvala, protože mi lékařka dohodla lékaře i operaci jinde, v přijatelném termínu a navíc mi nedoporučila operovat v létě, kdy je větší riziko pooperačního krvácení.
Mě osobně se nelíbilo, že kdyby byla nějaká komplikace, klinika zavře a dceru by někam převáželi nebo bychom museli shánět jinou nemocnici, nemluvě o chybějícím předoperačním vyšetření.
Kromě té trombofilie je dcera i obtížně intubovatelná, tak bych ráda, aby s tím anesteziolog počítal předem.