Ahoj holky,
člověk tu týden není a skoro žádná změna. V Praze jsme si to krásně užili a konečně můžu učit maminky masírovat jejich děti
Myšičko díky, jsem ráda, že jsme se poznaly, bylo to moc fajn. Ten andílek je z jantaru (pryskyřice ne kámen), jsem ráda, že vám pomáhá
Vladánek si na kurzu uvědomil, že má i mámu, to jsem skoro brečela dojetím, neb celých 16měsíců se po mě sháněl, jen když mu něco bylo. A teď je to pořád mama, mama, mááááááááááááááááááámáááááááááááááááááááááááááá
A Tadeáška si konečně někdo všímal jak si zaslouží a přetočil se ze zádíček na bříško o dost dřív než Vladánek loni
Je mu 16týdnů
Vladánek toho umí hodně. Má svůj slovník, kterému občas nerozumí ani rodiče, nějaké znaky, které používá, když má náladu. Jinak poskládá 7 kostiček na sebe (ze dřeva a lakovaný). Po masážích se krásně zklidnil, fakt super
Umí chodit jako koník, krok-sun-krok, a mlaská u toho jako klapot kopyt. Začneme se učit "plavat". Poznaly jsme se tam s lektorkou plavání pro miminka, tak Tadeášek začne ve vaně a Vladánka si vezmem do bazénu nebo na Prígl. Jo a zaříná používat slovo prosím, ale jen když něco mocmoc chce
A přes den je už úplně bez plen, pokud teda nejdeme ven a hodláme použít nějaký dopravní prostředek, jinak je bez plínky i venku. Plínu má jen na spaní. A nehody jsou zřídka, když žárlí nebo je moc ponořený do hry.