11.7.2011 22:52:24 Amálka, 2+2
Re: co se děje ?
Ahoj holky,
tak jsem po hooooooodně dlouhé době nakoukla. Nějak nás ten školní rok válcoval. Teď jsou prázdniny a mám o "zábavu" postaráno taky. Rodinná dovolená se nekoná páč se pokračuje v budování hnízdečka. Ale začínám být skeptická v tom, že bychom se ještě letos stěhovali. Co se týká místa, tak by to bylo super. Aby to šlo rychle, tak bychom museli asi vykrást banku.
Jinak děti zvládli školu nááááádherně. Našemu skoropředškolákovi vypadly dva zuby. Už je to prostě velký kluk. Ach jo, proč ty děti rostou.
Jak čtu, co všechno vaše dítka umí, tak si připadám, že jsme asi dost pozadu.
Stázka hodně povídá. Leze jak ďas. Je to fofr. Když chce něco donést, tak je jak qasimodo. Sune se po zadečku jako v překážkovém sedu a drží v ruce svůj poklad. Stojí jen s oporou a popochází úž dlouho okolo nábytku. Jakmile jí nabídnu ruce, tak jde do kolen a nechce. Tak nevím jestli na to přijde.
Před týdnem jsem jí vzala chůďě malý strojekem, takže prokoukla a neleze jí nic do pusenky, když jí. Asi nemá odvahu. Když jí dám na nohy botičky, tak říká Ťapy ťapy, ale skutek utek. Tak to je naše hlášení. Za měsíc nás čeká 18-ti měsíční kontrola, tak uvidíme co nám na naše pokroky řekne Dr. Zatím nechci plašit.
Přeju krásné a pohodové léto
.
Odpovědět