22.7.2011 22:42:32 NovákováM
Re: nedaří se mi otěhotnět - co mě čeká u MUDr.?
No - zkušenosti pár let.
Mne vždycky lékař, který mi sdělil (v té době) "měřte se" ..... připadal jako naprostý kretén, protože jsem vždycky přistála s kalendářem teplot za pár měsíců zpátky.
U nás tohle období trvalo jen necelý rok, ale řešila jsem problém v prvním manželství, abych zjistila, že jen asi umělé- dárcovské.
Pak jiný muž, partner - a taky se nedařilo, ač děti měl a má.
Takže, když jsem konečně natrefila na lékaře, který pomohl... vstupní prohlídka, krevní odběry včetně zkoumání hormonálních hladin, podrobná diskuze o menstruačním kalendáři i o průběhu sexu (fakt)... A krom toho přesně - manželův spermiogram.
Absolvovala jsem laparoskopii a dva měsíce hormonální kůry (nevím už ... UTROGESTAN? NĚCO PODOBNÉHO - FAKT JSEM PITOMÁ NA JMÉNA A NÁZVY)... nedělalo mi to moc dobře, ani nám společně plánovaný sex, takže jsme se dohodli, že vysadím hormony, pojedeme na dovolenou, dostala jsem nabídku nové práce.. plat skoro dvojnásobný... HLAVNĚ KLÍÍÍD
A za dva měsíce jsem měla "fakt" žaludeční vředy, MS v mezích normy... (po mnoha dnech) a dovolenou mi nedoporučil lékař....
Těhotná 12 týdnů.
U lékaře nic nepříjemného, teorie některé se asi vyplácejí.
Odpovědět