26.7.2011 12:41:25 kopretina459
Nevěra - touha po něčem novém
Tak jak začít..Jsem s manželem 9 let stoho 5 let jsme manželé,máme tři letou holčičku a vcelku to vypadá,že jsme spokojená rodinka,ale...
Vždy jsem odsuzovala ty kteří byli nevěrní a nevěru provozovali,a ouvej já nad ni taky přemýšlím,nebo už jsem v ní,nevím.
Mám známeho,on má přítelkyni,je spokojen,ale prostě nás k sobě něco přitahuje,každej víme,že máme svoje partnery,a že by jsme se neměli scházet po večerech,a myslet jeden na druhého,ale prostě nemůžem si pomoct..Sex jsem spolu ještě neměli,ale oba víme,že to je to co nás k sobě táhne,je nám spolu hezky,povídáme si,občas vášnivé líbání,doteky,pohledy...Nevím proč to dělám,jsem s manželem spokojená,nevím jestli mi doma něco chybí,ale asi jo,když mě přitahuje někdo jiný..a proč to dělá on,doma je také spokojen,jen ta chemie mezi námi pořád pracuje..Jak se tomu bránit,ani jeden z nás nechce mít doma problémy,nemůžem se spolu ukázat na veřejnosti,jen ty naše tajné večerní schůzky,při kterých nám je spolu tak krásně..Je to touha po něčem novém,domácí stereotyp nebo jen že,zakázané ovoce nejvíc chutná?Napište co si myslíte a děkuji...
Odpovědět