31.7.2011 9:34:55 verča 33
Přítel je mi asi nevěrný
Ahoj holky, jdu se vypovídat, potřebuju poradit, mám přítele 9 let jsme spolu štastný, ale poslední dobou se začal chovat jinak. Jednou se zapoměl odhlásit z facebooku a já se ženská zvědavá podívala na zprávu, protože jsem viděla, že je to jeho bývalá přítelkyně, psal jí, že to nemůže jen tak zapomenout jinak nic jiného tak jsem na něj uhodila a řekla jsem mu to a on mi řekl, že to nic neznamená, že to chápu špatně, přešla jsem to s tím, že nebudu dělat scény, ale včera přiše domů v 5 ráno na mol a já to nevydržela a vlezla jsem mu do telefonu, vím, že se to nedělá tak mě prosím nekamenujte, ale prostě jsem cítila, že se něco děje a tam byla zpráva jeho bývalé a to doslova: chybíš mi chci tě. Holky jsem úplně v háji, nevím co mám dělat, jak reagovat, ještě nejhorší na tom je, že přišel domů a jako by nic se se mnou miloval a ráno taky jako by nic, já jsem dělala taky, že o ničem nevím, protože nechci jednat neuváženě.
Tak si tu sedím a připadám si jak ve špatném filmu, nechci ho ztratit miluji ho a vím, že on mě taky, ale co dál??? Nezlobte se za dlouhý román, ale mám toho v sobě tolik a nevím kam s tím.
Odpovědět