1.8.2011 9:06:43 Ája, Maty 5/04
Při pondělku
Tak vás při pondělku zdravím z deštivé Karviné. Už mě to počasí fakt štve (mírný výraz). Já sice nemám ráda taková ta letní vedra, ale tohleto je už i na mě příliš
.
Nyko, koukala jsem na to video, to musí být makačka, něco takového nacvičit, Natálka je vážně šikulka. A hlavně, že ji to baví.
Matěj, když jde s kuší ven, tak dostává pokaždé "školení", co může a co ne, hlavně mu pořád dokola opakuju, že nesmí na nikoho mířit, tak snad se to obejde bez jakýchkoliv úrazů
, akorát jsem v sobotu nusela párkrát ten "šíp" (není to přímo šíp, na konci to má kuličku) dostávat kamenem ze stromu.Byla to docela fuška - hlavně se tím kamenem trefit
Lído, taky mám ráda takové ty různé historické akce na hradech,a vůbec hrady a zámky jako takové, tak doufám, že Matěj bude tuhletu zálibu sdílet se mnou. Včera se u nás taky nedalo vůbec vyjít ven, protože bez přestání pršelo. Odpoledne byl už Maty tak protivný, že jsem mu řekla,ať teda jde na chvíli ven i v dešti. Naštěstí máme takové to nepromokavé oblečení z Tchiba, tak si to oblékl a byl od něj na chvíli klid.
Odpovědět