Absolvovala jsem před časem podobnou návštěvu, tedy děti mám větší a převážně klidné, ale přesně - taky jsem se snažila, aby nic nevylily, nezvrhly konferenční stolek s hromadou misek a sklínek (lezly pod ním za koťátkem), aby do nikoho vedle sedícího na kanapi nekopaly (prostě děti se pořád vrtí)... Snažila jsem se aby nikoho neobtěžovaly a ony tu návštěvu samy doma vyhodnotily, že se jim tam moc líbilo a že si to užily. O pár dní později jsem se dozvěděla, že jedna ze svobodných bezdětných slečen to pak okomentovala, že děti příliš dusím v rozletu, že je moc komanduju a omezuju (krotila jsem je tiše a nenápadně). Já to mám tak, že jsou místa, kde děti nechám řádit, ony taky potřebujou svůj prostor a svobodu, ale zas v nově zařízeném bytě zcela neuzpůsobeném pro děti (oslavovalo se nastěhování majitele do čerstvě zařízeného bytu) mám tendence děti krotit a vést ke slušnému/neobtěžujícímu chování, navíc děti byly jediné ve větší společnosti jenom dospělých, tak jsem vycházela z toho, že na rozjívený a divoký děti nemusí být každej zvědavej. Takže mám pocit, že kdybych je nechala volně vegetovat, tak to odnese bílej koberec a někdo mi vytkne "volnou výchovu", když je brzdím, tak z toho vyjdu jako špatná matka s příliš omezující výchovou. To si člověk nevybere.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.