Nikdo netvrdí, že hodné děti nejsou osobnosti, to vůbec, jen že průbojné děti, které si s autoritami nedělají hlavu, se snáz prosadí, což je podle mých empirických zkušeností pravda. Já byla tiché dítě, stále zalezlé někde s knížkou, to, co dělá má dcera pro mě bylo nepředstavitelné ne proto, že by mi to rodiče nedovolili, ale že bych to sama nedala... V pubertě mě pak stálo hodně sil, abych v sobě to introvertní zlomila... no a dneska si všichni představují, že jsem byla jako dítě stejná, jako je má dcera dnes.Prostě číslo. Fakt je, že respekt k autoritám jsem neměla nikdy, byla jsem sice tiché dítě, ale taky dítě schopné hodit po učitelce učebnici chemie :)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.