5.8.2011 16:32:59 7kraska
Re: Co vede ženu k nevěře?
Jendo, je mi neprijemne nekoho nemit rada a do nekoho se navazet, ale u Tebe to nejak nemohu ovladnout.
Myslim, ze vlastni nevera by mela byt neco soukromeho, o cem se clovek jen tak nebavi, natoz aby se s tim predvadel na sirokem foru rodiny.cz. Za neveru by se clovek mel stydet a mel by s ni bojovat, aby ji nepodlehl. Nevera je neco velmi spatneho. Muzes zranit sveho staleho partnera, rozbit rodinu, znicit detem detstvi. Muzes prijit do jineho stavu s milencem a muzes chytit infekci. Kdybych to nevedela ze sveho okoli, tak bych to urcite vedela z rodiny.cz, protoze jsem to tady cetla mnohokrat. Zeny se nevery dopousteji z ruznych duvodu, jedna se muze silene zamilovat a nemuze si pomoci, druha ma problem doma a mysli si, ze si ho nejak odventiluje neverou, treti to dela ze sportu, ctvrta si dokazuje, ze je jeste mlada a zadouci, pata potrebuje vic sexu, nez ji partner poskytne.
Mne se u Tebe nelibi, ze tady licis sve nevery naprosto s klidnou tvari a nevzrusene, proste to tak je, nikdo se to nedozvi, davas si pozor, milence neotravujes, nikdy se do nich nezamilujes, rodinu to neohrozuje a Tvuj vztah s manzelem uz teprve ne. Milence stridas. Je to jakoby naprosto normalni vec, jako kdyz nekoho bavi chodit na zumbu. Prijde mi to patologicke.
Odpovědět