já občas jdu na oběd samotná, ale nikdo si teda ještě nepřisedl, všichni hledají spíš soukromía nevšimla jsem si, že by si přisedávali i k někomu jinému
a k zakladatelce - nevím, proč se dostala na veřejný pranýř, já bych to neviděla tak, že chtěla inseminátora, oni dva prostě na sebe jaksi zbyli, oba chtěli ve stejnou dobu založit rodinu a i když věděli, že to není žádná super láska nebeská, tak doufali, že se to nějak sklepe a vyjde jim to - typický sňatek z rozumu /některé vyjdou, jiné ne/.
Jenže časem se ukázalo, že v jejich případě fatálně chybí ten tmel - pojivo, které slepí nesourodé povahy - a ten sex, to bývá často taky tmel.
U nich prostě tmel není ani se nedostavil a přestávají mít sílu své odlišnosti tolerovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.