Carolyn, to je naprosto přesné. On ví, že hned "vypění" a v době klidové, to přiznává s tím, že se bude snažit. Jenže to je prostě mimo jeho schopnost, stačí říci opravdu cokoliv, i mu třeba nedobře porozumět (nesnásí, když nevím ,co má namysli a to i zehdy, když nemůže najít to správné slovo) a řev jak na lesy je zaručený. O tom, že něčí práská a párkrát si do mně i strčil ani nemluvím... Snaží se mi vnutit, že jsem zakomplexovaná, což nejsem. Mám dost kamarádek, v práci mně mají rádi jak kolegové tak klienti (děti), umím se dobře ve společnosti bavit i pobavit. Manžel nikam nechodí, přátelé nemá, na návštěvu by nešel a když má někdo přijít k nám, tak se ihned ptá, jestli je nutné, aby tam byl (prosedí to - proleží v ložnici). Lidi k životu nepotřebuje a když, tak je hned hodnotí, vynášé soudy jako by je znal 20 let atd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.