Re: K čemu všemu se dá využít domácí pekárna?
já v ní dělám veškeré kynuté těsto - langošema počínaje, pizza pokračuje, na buchty, vánočky, mazance.. prostě na vše..
zkoušela jsem už i marmeládu - taky super, potom třeba rýžovou kaši, taky super
a nově používám na mléčnou potahovací hmotu - mám super recept a je to fakt rychlé bez dřiny.. a skvěle se s ní pak pracuje.. a taky nově na míchání těsto na cukroví - jako perníčky a další.. perníčky to zvládne úplně bez práce.
Jo taky v ní nově peču sekanou, protože sekanou má rád jen manžel, tak peču z kila, bere to míň proudu než velká trouba a manžel má sekanou na dva dny... nechá se to v ní i vymíchat, to ale nedělám, protože tam ještě přidávám dovnitř vařený vejce.
popravdě ji využívám spíš v poslední době na přípravu, máme ji dva a půl roku, ze začátku jsme fakt hodně pekly..
jo a ještě hodně kynuté těsto na rohlíky, jidášky.. atd.. prostě všecko kynuté
Odpovědět