Chci se jen ujistit, že nejsem magor jen já. Jsem totiž posedlá úklidem:( Ale zase ne natolik, že by vše muselo být sterilní, to ne, ale jak přijdu z práce domů už musím pobíhat a poklízet, nemůžu v tom prostě sedět. A to tam nepořádek není, já jen musím mít poklizeno " po svém " Uklízím určitě denně, docela mě to i baví a mám z toho dobrý pocit. Někdy ale ne, ale prostě musím:( Jen si připadám někdy jako blázen, když dětem ihned po pohrání sklízím hračky do poliček...starší kluk už to komentuje " zase uklízí "Když vytahuju vysavač, tak se za to skoro stydím, že " už zase ":) Barák mám velikej, do práce chodím ( prodávám a stojím většinu pracovní doby na nohách ), tak z nudy to rozhodně není. Ve znamení jsem panna, jste tady některá taková posedlá úklidem?? Lucka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.