Jak ustát nevěru?
Mým problémem je odhalená nevěra ze strany partnera.Jsme spolu tři roky a máme desetiměsíční holčičku.Před dvěma měsíci mého partnera kontaktovala jeho bývalá přítelkyně se kterou má sedmiletou dceru.Prý kvůli kontaktu s dcerou.Odešla od něj když bylo malé dva roky po opakovaných nevěrách z její strany. Má další dvě děti a je vdaná,ale doma jim to moc neklape.Partner svou dceru od té doby neviděl.Moc se těšil a hned jí volal.Okamžitě mu přišla sms plná romantiky,tak jsem měla přirozeně strach aby ho nechtěla "uhnat".
Zkrátím to, prostě jsem jak už to bývá zjistila že jeho city k ní se po těch letech objevily znova a velice silně.Psal jí dlouhé sms plné sexu a romantiky, taky se sešli prý jen jednou a nic nebylo, ale já si mnyslím, že ano.Sehnala mu i druhý telefon,abyse na nic nepřišlo.Po provalení se té záležitosti, mi stále opakuje že to skončilo a nikdy nic takového už nebude.Věřím,že mě má rád,celou dobu se choval naprosto úžasně a kdyby sem na to nepřišla, z jeho chování by jsem nepoznala, že něco děje.
Řekla jsem mu že to zkusíme tedy nějak překonat, ale že je pro mě nepřijatelné aby se s ní vídal.Vím že to nebylo správné, ale chtěla jsem, aby to nechal s tou malou tak jak to bylo dosud.Ona si myslí, že umřel, její matka jí k tomu nikdy nic neřekla,dokonce ho ani nenechala napsat do rodného listu,kvůli větším soc. dávkám.On souhlasil a napsal jí,že to zůstane tak jak to bylo.
Vím, že to od něj bylo něco jako důkaz, jak moc mu na mě záleží,ale i přes to nevím jak najít znovu důvěru.Jediné v čem spolu dokážem normálně fungovat je sex.To co dřív bylo mezi námi, se někam vytratilo.Všichni si z nás dělávali legraci, že jsme spolu jak první měsíc.Stále jsme se objímali, líbali, hladili se a dotýkali se při každé příležitosti.Oslovovali jsme se normálně miláčku, lásko a tak a to najednou nejde.Alespoň ne z mojí strany.Miluju ho stále, ale bolí mě to co uděla tak moc, že mu to nedokážu říct, jen s ním spát.A to jen někdy, najednou to přijde a já ho moc chci.Ale za chvíli bych ho nejraději poslala někam daleko.
Omlouvám se je to asi trošku zmatené, ale to já jsem právě taky.
Odpovědět