Re: Hrozný pocit ze snu.
Znám to,zdálo se mi,že dceru srazil vlak,měla na sobě bíle triko a růžové elasťáčky s kytičkama,které opravdu nosila.V šoku (ve snu) jsem běhala okolo trati a našla jsem jen ty elasťáky úplně nadranc,zbudila jsem se úplně hotová a vyděšená,milé elasťáky jsem vyndala ze skříně a vyhodila do koše a hned odnesla do popelnice,vím,že to zní bláznivě,ale nemohla bych v nich dceru vidět.Od toho snu jsem začala být až přespříliž úskostlivá,byl to tak strašný sen....říkala jsem si je to snad nějaké znamení,aby byla více ostražitá?....protože opravdu nechápu,kde se v naší mysli něco takového vyplodí....
Také se mi jednou zdálo,není to tak dávno,že na mě padá starý strom,který mě l tvář,jako nějaký zloduch,vzbudila jsem se až když jsem klečela na zemi a nemohla popadnout dech.
A ještě z jiného soudku,nevím co je to teď za období a nejsem sama,kdo si stěžuje,večer když si lehnu,chci se uklidnit a myslet na něco hezkého,abych brzy usnula,zavřu oči a před očima mám jenom ošklivé věci,klubko hadů...atd.nemůžu uklidnit mysl....jinak jsem opravdu normální,nic mě netrápí,mám fungující rodinu,jsme zdravý.
Omlouvám se za to "vypsání",ale už je ve mě plný.
Odpovědět