31.8.2011 9:30:39 Luckaaa
Re: Prvňáčci - jaké s tí, přišli změny do chodu domácnosti u Vás?
tak zítra !?
zrovna koukám jestli tu není nějaké nové téma ohledně letošních prvňáků....jak to pročítám,cítím kolem břicha podivné vrnění....naposledy mi tak bylo u zkoušek
mě jde do školy první, nejstarší holka.přemýšlím co to bude pro nás znamenat, krom toho, že do školy je docházka již povinná, čili žádné narychlo naplánované výlety v týdnu. všechno hezky o víkendech. manžel si bude hledat novou práci se standardní pracovní dobou (dosud směnoval a volno měl třeba uprostřed týdne což u prcků i školkových neva,naopak jít do zoo ve všední den bez návalů má své kouzlo- jenže to kouzlo kdy jsme takhle byli všichni volní už nebude)také nám schvalují hypotékubohužel přišla privoška až teď)do budoucna plánujeme byt prodat a jít do většího,....dost změn
co nástup povinné šk. docházky znamenal pro Vás ?
ještě k tomu stěhování,nejvíce by se mi to líbilo za dva roky - dcerka stejně bude měnit tř. učitelku a do první půjde i druhorozenný - šel by rovnou do nové školy v místě bydliště po stěhování....jenže to jsou jen plány vůbec to tak nemusí vyjít. také krom malého bytu, de se taka tak vejdem e je tu poměrně dobrá obslužnost i co se týče vyžití dětí.....
ale slyšela jsem že přechod do třetí třídy je celkem záhul (já sma jako dítě jsem se takhle stěhovala a dobrý. jenže to se sestěhovávalo celé sídliště tak to byo trochu specifické)
Odpovědět