10.9.2011 21:48:30 °Míša°+1
Re: Necháváte svým dětem s ADHD a autismem,které berou léky pravidelně dělat krevní obraz?
Ano , jsme z Ostravy..Matýs mi moc nesedí,jen by cpal do děcek tuny léků a když bylo malé asi 5 let,ptal se ji,kde má plyšák nos
a ona v tu dobu už znala celou abecedu a začínala číst.
Jinak Ritalin bere asi od 5 let,začala ve školce na popud učitelky..já se tomu hrozně bránila,ale nakonec to nešlo jinak - tehdy ve školce dost zlobila.Teď už je na tom s chováním čím dál lepší,jen je někdy vzpurnější,když ji něco ve škole nebaví a taky,aby to useděla..má taky ADHD,ale doma vydrží i 2 hodiny sedět u počítače...u pohádky,nebo si pěkně hraje.Ze začátku taky brala dvě půlky,teď má půlku přidanou.
To chování tvého malého - kolik má let? Nezačal si třeba uvědomovat,že je jiný?Ony ty děti jsou fakt chytré a člověk by neřekl,co vše si berou k srdci - dcera v 8 letech fakt dokáže překvapit svým myšlením.Kdyby se ti to chování nezdálo,prober to s dr. někomu to vyloženě nesedne.
Jinak dcera je taky po Ritalinu taková "hodná"- utlumená: moc nemluví,kouká nebo sedí,pořád opakuje...jak mě má ráda..je úplně jiná - tak trochu mimo.
Ale ve škole ji to pomáhá..
Odpovědět