Re: Možné otěhotnění - pozdější ovulace
Ano je možná pozdější ovulace mám to přímo od mudr.Tento měsíc jsem otěhotněla až 27 DC.Píchala jsem si injekce na podporu ovulace a když už jsem byla 18 DC musel to doktor stopnout protože dozrávali 3 vajíčka a to je na IUI moc
.Odcházela jsem od něj s radou že se máme snažit sami a že ovulace bude asi za týden.A byla poznala jsem to podle bolesti v podbřišku.Tak sme se s manžou snažili i když jsem tomu nevěřila ,protože jsem po několika IVF a IUI a mám jen jedno dítě.Přesto jsem si udělala test asi 10 dní po ovulaci a bylo to tam.Ještě jsem týden počkala než sem navštívila mudr a s manžou jsme se dohadovali kolik jich bude.Prvního září jsem byla na UZ a je tam jen jedno,ale i tak díky přírodě za ten zázrak.16 jdu zase na UZ a doufám že už bude vidět
a bude všechno ok.Tak že jsem příklad toho jak si příroda s námi zahrává.Po tolika návštěvách u lékařů a tolik hormonů co jsem do sebe naprala v ijekcích a ono to potom přijde samo
Přeji všem hodně úspěchů vve snažení a neházejte flintu do žita.Jednou to vyjde.
Odpovědět