11.9.2011 17:48:12 Gerberka1
Re: Ahoj holky
Ahoj holky!
Tak myslím že tohle byl zřejmě poslední takový vyloženě letní den, co?
Tady u nás teda obloha modrá, sluníčko úplně pálilo.
U nás situace zklidněná, v podstatě v normálu - starší je OK, zítra jde do školy. Už žádné salátové okurky nechci hodně dlouho vidět - bylo to rozhodně z nich, že oba takhle blili....Malý taky dobrý, zítra tam jdeme s manželem, hned ráno a já mám pak zítra dovču, takže napíšu, jak jsme dopadli.
Dojanko,
to jsem vůbec netušila o té narkoze nebo jak to píšeš, co jim to píchnou....vůbec nemám s tímhle žádné zkušenosti
. Jo, ty papíry tady mám od poloviny května, jak jsme se objednávali, byla jsem úplně paf z toho, co všechno chtějí potvrdit a vypsat....Jak by ten malý na tu narkozu reagoval - to teda vůbec netuším
Proč vám to tenkrát rozmluvila ta vaše dětská dr.?? Jakože už v tom jejím věku se mandla pomalu začíná zatahovat sama?? Všude píšou něco jiného - někde, že až v 8 letech se nosní mandle začíná vracet do normálu a někde že už po 5. roce....
Botičky jsou moooc hezký!
Já jsem podobný případ jako Lipoo - ale že by nás vyloženě zaskočil ten sníh - to se nám myslím ještě nestalo. Já ty zimní botky nechávám tak na tu druhou půlku října.....a sněhule jedu koupit, až teda vyloženě napadne
Odpovědět