Ahoj holky,
Dojanko -
výborně jste to zvládli, ty odběry!! Teď hlavně aby to všechno bylo k užitku a podle těch výsledků aby se mohlo postupovat dál - já tipuju i na tu imunitu, že to může mít nějak snížené
Jinak vše jsme - doposud - zvládli úplně na jedničku, úplně zírám ještě teď, jak to šlo hladce....malý včera byl v nejlepší pohodě, žádná nervozita, nic. Před spinkáním se ptal, jestli "už zítra půjde do nemocnice" a "jestli ho tam nějak píchnou" - tak jsem mu všechno vysvětlila, že mu dají sirupek, že nic cítit nebude atd. Ale byl hrozně hodný a spal celou noc v kuse. Dneska ráno úplné zlatíčko - sám se probudil, ptal se, jestli má pyžamko a šašíka (plyšáka), že bereme s sebou a ještě si vzal malé žluté autíčko. Cestou dobrý (akorát že teda lilo jak z konve), šli jsme zase nejdřív do té ORL ambulance, tam mu doktorka ještě jednou zkoukla krček (asi že mu nic nezačíná) a vyjeli jsme do patra na to oddělení té jednodenní chirurgie. Tam jsem ale fakt pochopila, že tam je to možné jedině bez doprovodu holky, fakt že jo, to musím uznat - je to tam místnůstka tak akorát na 8 postýlek, prostě kapacitně je to tam fakt všechno naknap. Převlíkli jsme ho do pyžamka a bačkůrek, sestra sepsala ten příjem a už ho vzala za ručku dovnitř, že jdou na pohádky a jako do školky...Fakt holky, jsem tak ráda, že zatím to vypadá výborně. Okolo třetí odpoledne mám zavolat, jak vypadá a jinak před šestou večer tam máme čekat, že ho propustí (to chodí ještě kontrola z ORL i ARO se na ně dívat).
Budeme mu prokapávat nosík 4x denně olynthem nebo nasivinem - ale ne ten sprej, ale kapky, tak to mu koupím. Jinak týden na rekonvalescenci a zeptám se, jak dlouho má mít tu jemnou stravu (kašičky atd.) - a prý nic horkého.
Jinak jsem dneska v práci, od zítra zase na ošetřovačce, tak tady vyřizuju všechno nutný
No, tak tolik zatím od nás....
Dojanko - výborné, že se malá cítila dobře, že šla ještě dneska do školy
.
Kdy budou výsledky krve?? Nebo to bude postupně podle těch hodnot co budou zjišťovat - něco bude dřív a něco později?? Kdy máte někam jít na kontrolu?? Ty jdeš zítra sama se sebou, že?? To jdeš taky na odběry, že?? tak na zítra ti taky držím palce