Ahoj všem z HK,
tak máme za sebou 14 dní školy a zatím to vypadá docela dobře - no ZATÍM že
a musím to zaťukat...
Sice už jsme měli jedno extempore, kdy Haničku kousnuldo ruky jeden chlapeček (má papíry na hyperaktivitu+bere léky), kteroužto zase pomstil
jiný chlapeček - ha ha...takže Hanička byla přesazena+vlastně pár dalších dětí bylo přesazeno, ale jinak ok...
Hanička se učí z Živé abecedy, už umí přečíst slabiky "ma" a "má" a totéž s písmenkem "L", takže už si umí dát dohromady "máma má..." a v matice teď dělají znaménka větší, menší, rovná se, takže dnes jsme trénovaly spolu věci typu " 5 je větší než 2" - samozřejmě se tam dávají i ty zobáčky nebo rovná se, ale t nevím, kde je na klávesnici...
V pátek byl manžel ve škole pri Haničku, šli ještě do třídy pro tělocvik a při té příležitosti se ptal učky na Haničku - je prý šikovná, snaživá, a ptala se, zda jsme to byli my, kdo chtěl pro dcerku původně odklada pak se to různě řešilo
a říkala, že je dobře, že jsme Hančí dali do školy...
Štěpán se má stejně, je to týpek, ty jeho hlášky bych si měla fakt zapisovat
Moc mě těší, že se zde máte relativně dobře, Zuzi - Bětuška je šikulka! Strašně rádi bychom vás viděli, ale to asi teď v průběhu školního roku neklapne?
Napiš, jak se ti daří v zaměstnání u Jeny, jsem zvědavá..
Macčí, prohlížela jsem si zase tvoje stránky, tvůj prázdninový výletový deníček mi přijde dokonalý!!
Děkuju za inspiraci!
Ali, co Adámek, jak válčíte?
Pa mějte se hezky všeci!