27.9.2011 20:34:46 Klarisanek
Re: Dnes jsem potratila
Indianico takovyhle otazky si neklad, je to proste nesmysl. Uz jsi velka holka a vis, ze na svete neexistuje spravedlnost a logika. Kdyby ano, ooooch to by bylo taaaak jednoduchy. Na silnicich by neumirali tatove od rodin, trilete deti by nedostavali leukemii, nerodili by se postizene deti, neumirali by lidi ve valce......... Proste stalo se, kdyby se stalo vicekrat, je treba to resit. Minimalne jednou to potka skoro kazdou zenu (jak vidis tady z prispevku), akorat ze do te doby, nez se to stane tobe a nekomu se sveris, to nevis, protoze o tom zeny proste nemluvi. Ja mela to stesti, ze se mi to stalo, kdyz uz jsem jedno mela, ale osud me vytrestal za moje rouhani, kdy jsem si myslela, ze potrat v rannem stadiu fakt neni zadna hruza proti potratum v pokrocilem teho ci umrti ditete pri porodu atd. Sice si za tim stojim dosud, ale samotny potrat v noci provazely hlasy ve snu typu "Odchazim, loucim se atd". Ac uz mam dalsi dite, vytouzenou holcicku a kazdy rika "vidis, jeden potrat nic neznamenal", tak to neni pravda, jen si na to vzpomenu, tak me poleje. Snaz se tohodle vyvarovat, zamestnavej mysl vsemoznym jinym a hlavne nepodlehnete s partnerem honbe za dalsim pocetim, to je zacatek konce. Hodne zdaru.
Odpovědět