Nyní už 7mi letý Cipísek měl a má 2x týdně atletiku, 2x týdně tenis a k tomu v družině 1x týdně angličtinu s rodilou mluvčí. Chtěla jsem mu ještě dát keramiku, ale tu odmítl (asi že je u toho málo pohybu ). V první třídě býval někdy unavený, tak jsme vynechali jeden atletický tréning a byl zase v pohodě. Mladší Cipísek má 5 a má 2x týdně tenis, ve školce 1x týdně keramiku a po novém roce budou jezdit jednou týdně se školkou na plavčo. Ještě chodí a každou chvilku chce další kroužek (fotbal, softbal, karate a já nevím co ještě), ale to je podle toho co zrovna vyslechne od dětí ve školce, nebo kamarádů staršího Cipíska, takže to zatím neberu a uvidíme jak se pak popasuje se školou a třeba něco přidáme pak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.