Jak jsou důležité peníze?
...Tak už jsme se zase pohádali...Zase kvůli penězům, přemýšlím jak dál, ráda bych něco změnila a nevím co..Poradíte? S manželem jsme 7 let, máme dvě děti 4 a 2 roky. Celou dobu co jsem na rodičovské se potýkáme s finančními problémy - pořád se to nějak dalo, ale poslední dobou, jak vše zdražuje, děti rostou a manželovi pořád snižují už tak ubohý plat, mám pocit, že už ty pitomé peníze mezi námi stojí a otravují náš vztah čím dál tím víc..Jakmile začnu o tom, že by manžel mohl zkusit hledat jinou práci - reaguje hrubě a uráží se nebo odmítá se se mnou bavit..A to ho nenapadám, pouze už jsem zoufalá z toho, že nebýt toho, že mi moji rodiče občas nedají nějakou korunu, nemám ani na jídlo! Stydím se za jeho neschopnost nás uživit jen z pohodlnosti, že nechce měnit práci..Přestává mě přitahovat jako muž a já mám pocit, že já jeho taky
Musím ho prosit o každou korunu a ponižuje mě to čím dál víc...Jinak se k nám chová hezky, děti ho mají rády..Než nastoupím do práce což bude trvat asi rok a půl, nevím zda se na to upínat, nebo na manžela nějak pořádně zatlačit, ale nevím jak..Jsme bez peněz, bydlíme v nejlevnějším bytě, kde se mi nelíbí a já v domácnosti dřu od rána do večera a pořád se snažím nějak ušetřit - mám pocit že už jen přežívám a manžela nepřitahuju
Chci to změnit, ale kde začít??? Když něco přivydělám nic z toho nemám, vše jde na chod domácnosti...Jestli vás něco napadne prosím napište
Odpovědět