19.10.2011 15:21:03 ZUZANA
Re: Exekuce?
Tchýně má snad exekuci,kde si peníze půjčila a kolik dluží dodnes nevím.Prostě nás citově vydírá,jaký je chudák.(původně hospodařila i s výplatou a přivýdělky syna,ale jednoho krásného dne se syn oženil)Dodnes slyším,jak mi máme povinnost ji živit,přitom si zvládla pořídit novou kuchyň,laptop,sedačku atd.,ale na přepsání OP už peníze nebyli.A ani nám neřekla,když se odstěhovala,že si adresu nepřehlásila a nabrala si půjčky?snad se záměrem,že jednou exekutor pobere mé věci?Je dost možné,že je to jen určitý způsob vydírání,jak se dostat zpátky na barák,s tím že žádný nájem ani inkaso nebude platit.Už před lety jsme platili vysokou hypotéku,přitom já byla na MD,bydleli jsme v nájemním bytě s tržním nájmem a na baráku tchýně s dcerou a vnukem.Tenkrát si tchýně přijela pro 6000kč,které protopili navrch,s tím,že barák je náš,tak by jsme měli zaplatit i otop,ale my jsme bydleli mimo,platili hypotéku,nepřidala nám ani korunu(třeba coby pomyslný nájem).K dokreslení obrázku,tchýně se nesnesla s žádným chlapem,tak nakonec ji existečně zajištoval syn a ona dodnes nestrávila,že syn hospodaří a bydlí se svou manželkou a dětmi.A syn dodnes věří,že za rozvod rodičů může jeho otec.Matka otce špiní ještě po 3oletech po rozvodu,děti už jsou dávno samostatné a ano na něm nenechá nit suchou.Proč mi to vůbec povídala,já si s tchánem rozumím.Proč píšu?Nemůžu rozdýchat tu její závist a klapky na očích u manžela.Zuzka
Odpovědět