25.10.2011 9:19:55 SaPetRo
Neklidný spánek u roční holčičky
Dobrý den, potřebovala bych poradit,roční dcerka už od narozená trpěla kolikou, přesto všechno mám pocit, že i tenkrát spala líp než dnes. V posledních několika měsících s večerním usínáním problémy už nemá, zato se budí několikrát v noci, cca 3krát v první pol. noci a k ránu vícekrát. Vždycky se probudí s jekotem, strašně se napíná a ječí, se zavřenýma očima si sedá, kroutí se a padá do zadu, takže ji v postýlce najdu někde jinde, když náhodou usne bez mojí pomoci a v posteli musíme dávat pozor, aby jsme ji nezalehly když se tam tak pohybuje, a obvykle usne až v náručí. Stále kojím, ale jelikož jsem otěhotněla, pomalu intervaly prodlužuju. Malou se snažím kojit(přes noc) jen k ránu a to ji mám v posteli od půlnoci abych se trochu vyspala. Podle nás jsou to pořád prdíky, přestože se nám zdá, že to kolikrát přehání už jen tak ze zvyku

, ale už jsme vyzkoušeli kde co a žádná změna. Ráda bych, aby spala celou noc klidně v postýlce, protože mě to už unavuje, chci abychom se vyspali všichni a navíc se mi zase vrací nevolnosti

, ale asi chci moc, ach jo

Prosím o jakoukoli radu. Moooc děkuju

Odpovědět