tchán na mě s hrůzou hledí ještě teď, protože sem mu řekla, že přemýšlím o nákupním vozíčku i s nákupem (asi 50 plastových lapačů prachu alá banán atd) jakožto vánoční dárek. to je totiž PRO HOLKY!!! tolik o společenských konvencích. syn má červenorůžový boty - byly to nejkvalitnější první botky s téměř nejnižší cenou - stejný v modrý o 500 dražší... a růžovou sem mu na doma běžně oblékala, ale předvčírem sem teda odmítla kombinézu - růžová s kytičkama a kanýrem okolo pasu, to už mi přišlo moc jinak mp3 bych jim růžový klidně koupila, ty trika atd, jen asi tu bundu ne, tady i moje konvence rozpačitě krčí rameny a třeba punčocháče s růžovýma kytkama - to taky prosimtě ne, ju?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.