Záleží na růžový, osobně nesnáším starorůžovou a taky takovou tu echt přeslazenou růžovou - to nedám ani na sebe a ani na synovi bych to nerozdýchala. Ale jiné odstíny růžové mohou být OK a i na klucích. MP3 bych růžové koupila, nějakou pěknou sytou fuchsiovou apod. Bundu taky takovou nebo černou s fuchsovýma kapsama a zipama a tak. Ani mi nejde tolik o okolí, ale chci aby se líbil i mě, jak je oblečenej. Zatím si u nás tedy diktuje, že chce korále, trenky s mašinkou a tričko s autem, tak to je OK. U foťáka se rozbrečel, že se chce fotit s kočárkem a fotografka mu rvala mužnější doplňky. I když jsem řekla, že mi to nevadí a ať ho vyfotí s kočárkem, tak to odmítla a nakonec ho nalákala na telefon. Ale fotka s kočárkem by mi nevadila a asi by se mi i líbila (moc). On ho tam objevil mezi všemi těmi rekvizitami co tam v ateliéru byly.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.