Berte tohle téma spíš jako takové sobotní odlehčení od stresu:) Dětmi se v tomto směru ovlivnit asi nenechám, ale zajímá mě, jestli by se třeba někdo nechal…
Máme s přítelem 3 dcery ve věku 9, 7 a 5 let. Samozřejmě si neustále hrají na princezny a nevěsty a nejradši ze všeho by viděly svoji maminku ve svatebních šatech. Začala s tím už kdysi nejstarší, která učitelkám pravidelně oznamovala, že se budu vdávat, že už mám vybrané šaty a podobně:) Když to zinscenovala poprvé, tak mi následující den ve školce všechny učitelky gratulovaly:)
No vdávat se nehodlám, ale často okolo sebe slyším, ať těm dětem udělám radost a podobně. Manžel není proti, o ruku mě žádal ještě před prvním otěhotněním, ale já se na to vůbec necítím.
A ještě poslední – nastává vůbec po svatbě nějaká změna, která bez svatby není? Myslím tím něco pro mě kladného, něco, co jinak nejde zařídit – zatím jsem nenašla nic:)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.