Re: Prosinec
Ahoj Ivo,
u nás předhánoční shom celkem v poklidu.
Protože jako obvykle nedělám vánoční úklid a nepeču cukroví, tak je to v pohodě, jen jsem obstarala dárky, včera balící papír, v lednici mám těsto na medové perníčky, ty jediné upečeme a nazdobíme, stromeček koupíme nejspíš v sobotu a taky už nazdobíme a výzdobu na okna a dveře už mám od první adventní neděle.
Já ten shon nemám ráda, tak nějak mám z domu zažité to šílené gruntování, vyklízení, drhnutí koberců, leštění skleniček v policích, atd., že to z principu nedělám a svou rodinu i sebe nechávám před Vánocema klidnou
Doma jsme stejně jen na Štědrý den a pak ještě asi jeden den a pak jedeme na Moravu a letos i 3 dny na Slovensko. Objednala jsem 3-denní pobyt v Rajeckých Teplicích, takže lázně, lyže, hory - ve dvou, bez dětí
Max měl minulý týden koncert na flétnu, kluci oba vystupovali se sborem na vánočním jarmarku, příští týden jsou dvoje plavecké závody, tak se kluci těší ... aspoň budeme vědět, jak vlastně plavou ...
No a pak už se budeme jen těšit na Ježíška ... no, ono se kluci už teď nemůžou dočkat
Odpovědět