8.2.2012 7:24:58 Iva
Re: narozeniny
Pafco nejmladsi je nejmladsi.... Nase nejmladsi bude mit pristi mesic sest a taky je porad tak trosku "baby". Nerikam to uplne rada, protoze kdyz jsem vyrustala jako nejstarsi moc se mi to nelibilo..., ale ted vidim, ze to tak je. U nas to tak trosku podporuji i velke holky...
Vecere ve dvou v lepsi restauraci zni sympaticky, Pafco. Dodatecne vsechno nejlepsi!
Ja mela dnes fantastickej den - dozvedela jsem se, ze jsem udelala zkousku (delala jsem ji pred mesicem) pro ucitele matiky na stredni skole a jsem z toho naprosto nadsena (je to velka zkouska). Ted se chystam vydat na urady a zjistit co jeste potrebuju udelat (studovat?...) abych mohla ucit... Odpoledne jsem taky par hodin suplovala osmackou matiku a celkem uspasne zvladla vylozit, pobavit, promluvit do duse... Kazda hodina je pri suplovani tak trosku boj - o respekt, duveru, pozornost... Obcas se podari, obcas ne, tentokrat se myslim podarilo, a to je peknej pocit. Zitra supluju u Aniky ve tride, tak doufam, ze to taky bude fajn...
Mejte se pekne, ozvete se...
Odpovědět