| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2000

14.1.2005 13:57:04 JANA+3

Re: Rošťandy

Ahoj Eviku!
Mám skoro stejně staré děti ,ale ještě o jedno navíc.Ondra má 14,Tomášek 4(19.9.) a Michalka bude mít 2 roky za čtrnáct dnů.
Tomášek chodí do školky asi rok,ale začínal dost pomalu(jsem na mateřské) nejdříve tam byl jen na 2 hoďky a pak jsme to zvedali.V listopadu tam spal ,jinak chodil po obědě(nechce tam zůstávat po obědě i kvůli toho,že už odpoledne nespí).V prosinci byl nemocný tak nebyl měsíc ve školce a teď se mu tam nechce chodit,je hodně uplakaný a uvztekaný.Tak se mi to teď střídá,když se nevzteká Michalka tak Tomášek a do toho pubertální výlevy nejstaršího:-))).
Taky musíš vzít v potaz žárlivost,starší se cítí odstrčeni,musí chodit do školky,oblíkat se sami,jíst sami atd.a mladšímu se musíš víc věnovat.Děti bývají hodně nemocně jak nastoupí do školky kolektiv,plno bacilů a možná tam hraje i podvědomí pokud tam nechce a bude nemocný zůstane přece doma,ale z toho vyroste.U Ondry si pamatuji,že jsem byla každý měsíc na paragrafu,pak se to zpravilo.
Držím palečky ať se to brzy srovná.
Jana
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Rošťandy Evik (2 děti - 2,5 a 4) 10.1.2005 10:49
*Re: Rošťandy JANA+3 14.1.2005 13:57
**Pro Janu Evik (2 děti) 17.1.2005 7:35
***Re: Pro Janu JANA+3 23.1.2005 23:52
****Pro Janu Evik (2 děti) 24.1.2005 7:16

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.