| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2000

24.1.2005 7:16:31 Evik (2 děti)

Pro Janu

Ahoj Jani. Je to super, že si takhle můžeme pokecat o rodince. Já tě upřímně lituju. Vidím, že to doma nemáš lehký, ošetřuješ nemocný a sama jsi nakonec taky nemocná. Máš můj obdiv: Jak zvládneš 3 nemocný děti a 1 manžela? Já bych brzo padla za vlast. To já bych musela zůstat z práce doma. A to jsem myslela, že nás nic horšího nemůže potkat, než Alenčina angína. Co je to vlastně ta bronchitida?
Naše děti jsou už (ještě?) zdravé. Alenka byla na kontrolu a je v pořádku. Ale Zdeněčka jsme zatím do školky dávat nechtěli. Od 3.prosince nechodil, takže by to byl dost šok hodit ho tam na celý týden až do 1/4. Musím ho na to připravit a asi zkusíme tak ST, ČT, aby měl ten začátek kratší. K tomu se jim poštěstilo, že napadl sníh, tak se můžou u babičky vyblbnout. Vezli jsme jim boby a těší se, že budou dělat sněhuláka.
Ještě, že jezdí k babičce tak rádi. Jen mě mrzí, že je musím ráno budit v 5, max 5.30. Naše děti bývaly vždycky brzo vzhůru, budívaly nás. Jen mě mrzí, že když by pak spaly, tak není čas. Ráno je vezem babičce (3 km), a my frčíme do práce. My bydlíme kousek od Zlína.
Včera měl náš Zdenda svátek, tak byla velká "oslava". Přišli všechny babičky, dědečci a tety. Míváme často návštěvy, každý přijde za dětma a něco donese. Teď od nás dostal stolní hokej, tak s tatínkem pořádá turnaje. Od babiček dostal nádhernou knížku - encyklopedii, Alenka zase knížku s říkankama. Mají knížky hrozně rádi.
Jak se máš ty a tvoje rodina? Zase se mi ozvi. Ahoj.

Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Rošťandy Evik (2 děti - 2,5 a 4) 10.1.2005 10:49
*Re: Rošťandy JANA+3 14.1.2005 13:57
**Pro Janu Evik (2 děti) 17.1.2005 7:35
***Re: Pro Janu JANA+3 23.1.2005 23:52
****Pro Janu Evik (2 děti) 24.1.2005 7:16

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.