22.12.2011 10:16:27 kristýna
nechápu...
Zdravím.
Tolik hlouposti v jedné diskuzi, aby člověk pohledal. Pointa s Havlem není v tom, že zemřel starý pán nebo že nebyl svatý nebo co, ale že zemřela pravděpodobně největší persona naší současnosti, druhá taková se za vašeho života už určitě neobjeví. Pro spoustu lidí měl a bude mít neuvěřitelnou symbolickou hodnotu. Chápu, že dějinné souvislosti nedochází každému a že jsou lidi, co nevidí dál než za svůj barák, ale argumentovat zrušením Večerníčka a nějakých radovánek...I kdyby to trvalo týden, no a co? Z hlediska délky života a toho, co ten člověk pro Česko(slovensko) udělal, je to NIC!
Sleduju rodinu kvůli sociologickému výzkumu a je to poprvé, co reaguju (mmch mám dvě děti, takže nejsem nějaká zahořklá ženština, jak by mi jistě někdo předhodil
, je to s podivem, ale i matky můžou mít jiné starosti než rodinu). Omlouvám se, ale tohle bylo silnější než já. Tuhle diskuzi už rozhodně neotevřu, takže netřeba odepisovat.
A P.S. Cirkus Havel vřele doporučuju! Konečně je mi zas jednou o Vánocích líto, že tu televizi nemáme. Šťastné porody všem.
Odpovědět